ChatGPT-applicatie voor Android en iOS

In mei 2023 werd de officiële ChatGPT-app gelanceerd in de VS. Er zijn Android- en iOS-versies, maar de Android-versie is momenteel alleen beschikbaar in de VS, India, Bangladesh en Brazilië. Lees dit artikel voor meer informatie.

Om te controleren of de Apple iOS-app in jouw land beschikbaar is, zoek je naar “Chatgpt” in de appwinkel of ga je naar de volgende link (iOS 16.1 vereist): ChatGPT App iOS.

Zoek voor Android naar “ChatGPT” in de Google Play Store.

Chat GPT iOS App
Características de la aplicación iOS ChatGPT

Een andere optie is om OpenAI’s officiële ChatGPT-site op het startscherm van je apparaat te plaatsen. Om ChatGPT op je startscherm te plaatsen, moet je eerst de officiële site chat.openai.com bezoeken.

Android

Als je een Android-toestel gebruikt, druk je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van je scherm en selecteer je “Toevoegen aan beginscherm”.

iOS

Als u een iPhone gebruikt, klikt u op het pictogram “Delen” en selecteert u vervolgens “Toevoegen aan beginscherm”. Dit geeft je direct toegang tot je ChatGPT-account zonder dat je een aparte applicatie hoeft te downloaden, zolang je verbinding hebt met het internet.